Wat kan ik doen als de ritten niet of niet goed geregistreerd worden?

Als je rit niet of niet goed geregistreerd is kun je deze rit rapporteren via de rapportage-knop. Deze melding wordt door ons onderzocht en eventueel gecorrigeerd. De rapportage-knop vind je als volgt:

1

Ga naar het overzicht van je ritten door in het beginscherm onderin de balk op het icoontje van Slimme Reis te klikken.

2

Klik op het icoontje van de dag dat de rit niet of niet juist is geregistreerd.

3

Ga daarna naar   Rapporteer probleem. Geef aan wat het probleem is en bij een verkeerde manier van reizen wat het had moeten zijn.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op