Wat kan ik doen als de ritten niet of niet goed geregistreerd worden?

Als je rit niet of niet goed geregistreerd is kun je deze rit rapporteren via de rapportage-knop. Deze melding wordt door ons onderzocht en eventueel gecorrigeerd. De rapportage-knop vind je als volgt:

1

Ga naar het overzicht van je ritten door in het beginscherm onderin de balk op het icoontje van Slimme Reis te klikken.

2

Klik op het icoontje van de dag dat de rit niet of niet juist is geregistreerd.

3

Ga daarna naar   Rapporteer probleem. Geef aan wat het probleem is en bij een verkeerde manier van reizen wat het had moeten zijn.

Nog hulp nodig? Contact Contact