Je Slimme Reis instellingen staan niet goed (iPhone)

Voor de juiste werking van Slimme Reis dienen meerdere instellingen juist ingesteld te zijn voor een optimale werking van het programma.

Als één of meer instellingen niet juist ingesteld staan, krijg je de volgende melding te zien in het dashboard van TimesUpp.

Door te klikken op de melding " Je SlimmeReis instellingen staan niet goed" krijg je een overzicht te zien van de instellingen die op dat moment wel of niet juist zijn ingesteld. Instellingen die goed ingesteld staan worden groen aangegeven. Instellingen die aangepast dienen te worden, zijn rood aangegeven.

De instellingen die rood aangegeven zijn, kan je aanpassen door op de desbetreffende instelling te klikken. Je wordt na het klikken direct doorgestuurd naar de juiste plaats van de instelling.

Let op: ook de datum en tijd van het toestel moet juist ingesteld zijn voor de goede werking van SlimmeReis. Dit kan als volgt ingesteld worden: Open je iPhone instellingen -> Algemeen -> Datum en tijd. Zorg dat "Stel automatisch in" groen aangevinkt staat.

Als alle instellingen juist ingesteld staan, ziet dat er als volgt uit:

Nadat alle instellingen juist ingesteld zijn en je keert terug naar de app TimesUpp, krijg je het volgende overzicht te zien waarin alle instellingen groen aangegeven worden.

Nog hulp nodig? Contact Contact