Waar kan ik mijn credits verzilveren?

Credits kunnen tot maximaal twee maanden na de looptijd van het programma ingewisseld worden tegen vouchers(codes) in de Slimme Reis webshop, voor de exacte datum zie de deelnamevoorwaarden.

De shop is te vinden op de volgende manier:

1. Klik onderaan in de balk op "Slimme Reis" om de overzichtspagina pagina te openen.
2. Klik op de horizontale streepjes rechtsboven in het scherm.

3. Klik op ''Shop"

Let op: je credits zijn de eerste 2 maanden na je aanmelding gelocked, MITS er een vakantie periode tussen zit, dan komen die boven op de 2 maanden!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op