Stap voor stap uitleg hoe je je kunt aanmelden?

1
      Installeren TimesUpp

Open in je smartphone de Appstore (Apple) of Play Store (Android)

Zoek naar  TimesUpp en installeer de App op je smartphone
Beantwoord de vragen tijdens het instellen van TimesUpp en geef je  Woon en Werkadres op, inclusief huisnummers.

2

Meld je aan voor Slimme Reis via "Ik doe mee"

Klik vanaf het dashboard onder in de balk op " Ik doe mee"

3
     Registreren voor Slimme Reis

Klik nu op " Ik ben nieuw".

Kies voor het programma  ' Slimme Reis'.

Vul nu je naam, email, en eventueel een persoonlijk actiecode in.
Geef aan hoeveel werkdagen per week je de afgelopen weken overwegend over de A2 reisde en klik vervolgens op ‘ Volgende’.

Je krijgt nu dit scherm te zien:

Accepteer de privacy en deelnamevoorwaarden en klik op ' Volgende'
Je krijgt het volgende scherm te zien en heten je welkom bij Slimme Reis:

4

Stel je wachtwoord in

Je ontvangt nu een e-mail op het door jouw opgegeven email-adres. Klik op " Activeer nu!"
Klik op de link in de mail om je wachtwoord aan te maken.

Nu doe je mee met het programma!

5

Open TimesUpp en klik onderin de balk op Slimme Reis

Het icoontje " Ik doe mee" is nu verandert in  Slimme Reis. Je ziet hier nu jouw Slimme Reis overzicht pagina.

Nog hulp nodig? Contact Contact